کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

سوشا: از حقم هزار تومان هم برای پرسپولیس نمی‌گذرم

دروازه بان کنونی نفت مسجدسلیمان مدعی است باشگاه سابقش باید تمامی مطالبات هشتصد و پنجاه میلیونی‌اش را پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 01
کد خبر: ۲۹۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سوشا مکانی که در این فصل به فوتبال ایران برگشته و در نفت مسجد سلیمان نیز یک روز فوق العاده را برابر پرسپولیس نیز پشت سر گذاشته بود اکنون به دنبال مطالبات خود از باشگاه سابقش است. این در حالیست که کمیته تعیین وضعیت چندی پیش رای به مطالبات ۱۵۰میلیونی این بازیکن داده بود. سوشا اما مدعی است که مطالبات او بیشتر از این میزان است و از طریق فیفا پیگیر آن خواهد بود.

 

سوشا در این باره می‌گوید: کمیته تعیین وضعیت اعلام کرده ۱۵۰ میلیون از پرسپولیس طلب دارم و این در حالیست که اشتباه صورت گرفته و طلب من از پرسپولیس ۸۵۰ میلیون است. ۸۵۰ میلیونی که مربوط به چهار سال قبل است که من می‌توانستم در آن زمان با آن یک خانه بخرم اما الان یک ماشین می‌توان خرید.

 

وی ادامه داد: از باشگاه پرسپولیس می‌خواهم مرا مقابل هواداران قرار ندهد و من پرسپولیسی بودنم را قبلا نشان دادم. آن زمان که جوانی‌ام را برای تیم گذاشتم. نه مثل بازیکنی که دو بازی هم نکرد و ۸۰۰ میلیون گرفت و رفت.

 

سوشا با اشاره به اینکه به دنبال مطالبات خود خواهد بود گفت: با توجه به اینکه اقامت نروژ را دارم مطمئن باشید که از طریق فیفا و AFC به دنبال مطالبات خودم خواهم بود و هیچکس نمی‌تواند مرا مقابل هواداران قرار دهد و از حقم یک هزار تومان هم نخواهم گذشت.

 

دروازه بان سابق پرسپولیس در پایان گفت: من جز حقم چیزی نمی‌خواهم و این پولی بود که باشگاه باید چهار سال پیش به من می داد ولی آن زمان این پول را نداد و به هافبکی که یک پاس گل هم نداد ۹۰۰ تومان و به بازیکن دیگری که دو هفته بود ۸۰۰ میلیون نقد داد.

 
منبع: ورزش سه
ارسال نظر